100%NL Magazine Bibi en Waylon

Waylon blaast vandaag 41 kaarsjes uit en vriendin Bibi deelt leuke video

Hiep hiep hoera! Willem Bijkerk, ook wel bekend als Waylon, wordt vandaag 41 jaar. Volgens vriendin Bibi houdt Waylon helemaal niet van jarig zijn, maar dat houdt haar vandaag niet tegen om haar grote liefde toch even in het zonnetje te zetten!

Liefste

‘Maar vandaag heeft hij even een dagje navelvrij omdat hij zijn kaarsjes moet uiblazen. HBD LIEFSTE’, schrijft Bibi bij de video. Waarom navelvrij? Omdat Waylon er een hekel aan heeft als je aan zijn navel komt. Zo ook te zien in de video. Zowel dochter Teddy als Bibi kunnen het soms niet laten om hem hiermee te pesten.

Navel

In de video zegt Bibi bijvoorbeeld tegen haar dochter ‘Ted. Papa kan niet tegen zijn navel’ en dat is voor het meisje een teken om naar haar vader te rennen en haar vinger in zijn navel te drukken. Te schattig!

Mooi gebaar

Waylon krijgt een hoop leuke reacties onder de video en vooral heel veel felicitaties. Ondanks dat hij zijn verjaardag liever niet viert, is dit wel een heel mooi gebaar van Bibi.

Video’s

Bibi deelt wel vaker leuke video’s en dan vooral van haar dochter Teddy. Een paar dagen geleden plaatste ze nog een video van Teddy die lekker gek doet of een video waarin ze Teddy in de maling neemt. Te leuk!

Bron en beeld: Instagram