Zie ook:
Delen

WIN: een huiskamerconcert van Suzan & Freek!

Het is bijna september en voor 100% NL staat deze maand in het teken van de Top van de Nederpop! Een maand lang nemen verschillende topartiesten de zender over, zetten ze hun favoriete nederpoplied in de playlist én maak je kans op fantastische prijzen zoals een huiskamerconcert!

Wij kunnen niet wachten totdat de Top van de Nederpop weer begint bij 100% NL! Nieuwsgierig geworden welke artiesten de zender allemaal zullen overnemen? Dit zijn niemand minder dan Ilse DeLange, Suzan & Freek, Miss Montreal en Nick & Simon!

Als eerste bijten Suzan & Freek het spits af en nemen zij de eerste week van de zender over. Naast dat het luisteren naar 100% NL en de Top van de Nederpop al een feestje is, maken de fantastische prijzen het nóg aantrekkelijker! Want je kunt namelijk tickets winnen voor een exclusief huiskamerconcert van Suzan & Freek én kans maken op een meet & greet voorafgaand aan een concert!

De maand wordt afgesloten met de ultieme Nederpop Top 50 waar jij zelf ook nog eens invloed op hebt! Stem op jouw favoriete nederpoplied en wie weet hoor je hem wel terug in de Nederpop Top 50!

Wil jij kans maken op vette prijzen? Meld je dan snel aan via dit formulier! Houd ook zeker de Facebook en Instagram van 100% NL in de gaten zodat je er zeker van bent dat je niets mist!

De Top van de Nederpop wordt mede mogelijk gemaakt door Budget Thuis.

Delen

Meer over Suzan en Freek

Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto's van Suzan en Freek
Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto’s van Suzan en Freek
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Lees alle artikelen over Suzan en Freek