100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Huize Smit op stelten door prestatie zoon Senn

Huize Smit staat op stelten nadat zoon Senn zijn typediploma in the pocket heeft!

Jan Smit

Na een aantal avonden in een bomvolle Johan Cruijff ArenA te hebben gestaan met de Toppers komt Jan Smit nu even tot rust. Hij is naast zijn werk als zanger ook nog voorzitter van FC Volendam, maar die hebben nu winterstop. Maar wij weten zeker dat Jan nu iedere avond alsnog voetbal zit te kijken, naar het WK. 😉

Zoon Senn

Al meer dan 10 jaar is Jan Smit gelukkig getrouwd met de Volendamse Liza. Samen hebben ze een prachtig gezin samen met hun drie kinderen: Fem, Emma en Senn.

Senn is de jongste in het huis en lijkt sprekend op zijn vader. Niet alleen lijken ze van de buitenkant op elkaar, maar ook vanbinnen! Zo zijn vader en zoon allebei verslaafd aan voetbal en delen ze die passie maar al te graag.

Huize Smit op stelten

Gisteren lieten Jan en Liza via hun Instagrampagina weten dat huize Smit op stelten stond! Waarom? Zoon Senn heeft er hard voor gewerkt maar heeft eindelijk zijn typediploma in the pocket!

Jan en Liza zijn maar al te trots op hun kleine man en delen vol trots een foto van een stralende Senn. Die zo te zien maar ook al te blij is dat zijn typelessen verleden tijd zijn… 😉

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit