100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

Igone de Jongh over dochter Thijs Römer: ‘Zie haar als mijn eigen dochter’

Igone en Thijs zijn al maanden geen stel meer, maar toch zien zij elkaars kinderen nog als hun eigen kind. Dit vertelt Igone in een openhartig interview.

Igone de Jongh

Igone de Jongh is een Nederlandse balletdanseres. Zij is jaren met Thijs Römer samen geweest en in 2019 stapten het stel zelfs in het huwelijksbootje. Begin dit jaar maakten Thijs en Igone bekend te gaan scheiden van elkaar. Samen kreeg het stel geen kinderen, maar Igone kreeg uit een eerdere relatie wel een zoontje, Hugo en Thijs kreeg samen met Katja Schuurman een dochter, Sammie.

Sterke band met Sammie

Igone en Thijs zijn inmiddels een aantal maanden uit elkaar, maar ondanks het feit dat zij geen stel meer zijn, kunnen zij het nog wel goed met elkaar vinden. Op verjaardagen zien zij elkaar bijvoorbeeld nog en Igone en Thijs zien elkaars kinderen ook nog vaak. ‘Sammie en ik zien elkaar nog regelmatig. Die liefde is voor altijd! Ik zie haar nog steeds als mijn eigen dochter. Hetzelfde geldt voor Hugo en Thijs’, vertelt Igone in gesprek met De Telegraaf.

Igone geniet onwijs van de tijd met haar eigen zoon en Sammie. ‘Hugo en Sammie zitten allebei in de puberteit. Ik leer daar ontzettend veel van. Zelf heb ik de puberteit helemaal overgeslagen. Ik had op mijn zestiende al een baan. Het is heel interessant om te zien wat er allemaal gebeurt in die levensfase. Ze vormen hun eigen mening en doen de dingen op hun manier. Ze zijn heel zelfstandig. Al hebben ze natuurlijk ook hun typische puberkwalen. Hugo zoekt grenzen op en steekt dingen in de fik. Sammie is drie kwartier met haar en make-up bezig, voordat ze überhaupt de deur uitgaat, haha.’ Wat fijn om te lezen dat Igone Sammie nog veel ziet.

Bron en Beeld: VROUW, De Telegraaf

Delen

Meer over Igone de Jongh

OOH LA LA: Igone de Jongh showt sixpack in bikini
OOH LA LA: Igone de Jongh showt sixpack in bikini
Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Lees alle artikelen over Igone de Jongh