100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

ZIEN: Igone de Jongh straalt opnieuw met grote liefde

Voor Igone de Jongh is het duidelijk wie haar grootste liefde is. Zij deelt een prachtige, zomerse foto met een hartjes emoji erbij.

Thijs en Igone

Thijs Römer en Igone de Jongh zijn jarenlang een stel geweest. In oktober 2019 stapten Thijs en Igone in het huwelijksbootje en sindsdien is het stel onafscheidelijk en super gelukkig geweest met elkaar en de kinderen, die zij overigens niet samen kregen. Thijs kreeg uit een relatie met Katja Schuurman namelijk een dochter, Sammie en Igone kreeg uit een eerdere relatie een zoon, Hugo. Wel hadden zij samen een hondje, Maup. Een maand geleden maakte Thijs en Igone bekend te gaan scheiden. Vanaf dat moment hebben zowel Thijs als Igone niet veel van zich laten horen.

Liefde

Igone heeft jarenlang haar liefde aan Thijs, Sammie en Hugo gegeven, maar nu focust zij zich volledig op haar zoontje. Vorige maand was Hugo jarig en toen heeft Igone hem al flink in het zonnetje gezet, maar ook gisteravond, een dag na Valentijnsdag, deelde Igone een prachtige foto met hem. Hugo knuffelt zijn moeder en met een glimlach van oor tot oor stralen zij allebei. Igone deelt deze foto met een hartjes emoji op het hoofd van Hugo. Mooi om de liefdevolle band tussen moeder en zoon te zien. Hugo is vast en zeker Igone’s Valentijn geweest dit jaar, maar hij zal voor altijd haar grootste liefde blijven.

Bron en Beeld: Instagram Igone de Jongh.

Delen