100%NL Magazine Jaap Reesema
Zie ook:
Delen

BIZAR: Jaap Reesema laat in paar seconden zijn lichamelijke transformatie zien

Jaap is om de cover van Men's Health te sieren onwijs veel afgevallen. Hij showt zijn lichaam gedurende het hele proces.

Gezin Jaap Reesema

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn ondertussen alweer heel wat jaren super verliefd. Het stel trouwden in 2018 in Tirol en samen hebben zij drie zonen, genaamd MuckYoup en Ted. In huize Kötter-Reesema lijkt de zon altijd te schijnen. Aan de filmpjes te zien die Kim en Jaap delen, kunnen de jongens het allemaal goed met elkaar vinden en daar kunnen Jaap en Kim natuurlijk alleen maar blij mee zijn.

Bizarre transformatie

Jaap siert dit keer de cover van Men’s Health en daarvoor moest hij het roer omgooien. Hij volgde een streng voedings- en trainingsschema en zo viel hij 17 kilo af. Hij showde onlangs zijn afgetrainde lichaam op de cover, maar nu neemt hij zijn volgers mee in zijn transformatie. Zo wordt duidelijk zichtbaar hoeveel kilo Jaap kwijt is geraakt en hoe hard hij heeft getraind.

Kim is ongelooflijk trots op haar man en zij reageert op de video. ‘Ging het maar zo snel in het echt hè! TROTS!!!!!!!!!! En ja, hij heeft ze nog!!!’, schrijft zij over de blokjes in zijn buik. ‘Wat een ijzeren discipline!’ en ‘Superknap!!! Respect’, reageren twee andere mensen. Het is inderdaad ongelooflijk knap en Jaap ziet er héél goed uit.

https://www.instagram.com/reel/C3Zf-catrbM/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jaap Reesema

Delen

Meer over Jaap Reesema

WOW: Jaap Reesema showt gigantische sixpack
WOW: Jaap Reesema showt gigantische sixpack
Kinderen Kim Kötter en Jaap Reesema laten alle harten smelten met déze foto!
Kinderen Kim Kötter en Jaap Reesema laten alle harten smelten met déze foto!
Lees alle artikelen over Jaap Reesema