100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit

Jan is momenteel 69 jaar oud, maar hij blikte onlangs terug naar heel wat jaren geleden. Wij herkende hem bijna niet meer...

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren was hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Donderdag 2 juni 2022 presenteerde Jan voor de allerlaatste keer zijn geliefde RTL Ontbijtnieuws.

Jan is al 43 jaar hartstikke gelukkig met zijn grote liefde, Coen Lievaart.

Foto uit oude doos

Er is al dagen een trend gaande, waarbij mensen een foto delen van toen zij 21 jaar oud waren. Voor de één is dit nog maar kortgeleden, maar voor de ander is dit heel wat jaren terug. Zo ook voor Jan de Hoop, want hij is inmiddels 69 jaar oud. Hij plaatste een foto van toen hij 21 jaar oud was en wij zien een piepjonge Jan met donkere krullen en een snor.

Wij en de rest van Nederland vinden dit een fantastische foto uit Jan zijn jeugd. Veel mensen vinden hem op Robert Long lijken. ‘Broer van Robert Long?’ en ‘Ik dacht ook Robert Long. Hoe is het mogelijk hè? Maar wel een mooie foto hoor!’, schrijven zij. Wij snappen de verwarring absoluut en moesten echt even twee keer kijken, maar het is toch echt de enige echte Jan de Hoop. Geweldige foto.

Bron en Beeld: Instagram Jan de Hoop

Delen

Meer over Jan de Hoop

SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
Heftige strijd voor Jan de Hoop: 'Het zal best moeilijk worden'
Heftige strijd voor Jan de Hoop: ‘Het zal best moeilijk worden’
Lees alle artikelen over Jan de Hoop