100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

MOOI: Jan de Hoop deelt bijzonder liefdesnieuws

Jan en Coen hebben de afgelopen jaren heel veel leuks en moois meegemaakt. Vandaag staat Jan stil bij een mooi jubileum.

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren was hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Donderdag 2 juni 2022 presenteerde Jan voor de allerlaatste keer zijn geliefde RTL Ontbijtnieuws.

Liefdesnieuws

Jan is al jaren hartstikke gelukkig met zijn grote liefde, Coen Lievaart en samen hebben zij de leukste dingen meegemaakt. Zo maken zij al jaren de mooiste reizen, eten zij bij de beste restaurants en genieten zij van de meest bijzondere fietsroutes in Nederland. Geweldig om te volgen.

Vandaag zijn Jan en Coen precies 44 jaar samen. Jan staat op Instagram stil bij dit bijzondere jubileum. Hij plaatst een prachtige foto met zijn grote liefde. Jan en Coen ontvangen veel felicitaties en lieve berichten. Ook wij feliciteren het stel met deze bijzondere mijlpaal. Op naar de volgende 44 jaar. 😉

Bron en Beeld: Instagram Jan de Hoop

Delen

Meer over Jan de Hoop

OH NO: Pijnlijke breuk voor Jan de Hoop
OH NO: Pijnlijke breuk voor Jan de Hoop
SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
Lees alle artikelen over Jan de Hoop