100%NL Magazine Jan Dulles Caroline
Zie ook:
Delen

Jan Dulles: ‘Later als ik groot ben wil ik een reisbureau’

Samen met Caroline en de kinderen geniet Jan Dulles van een heerlijke vakantie in Griekenland. Het gezin gaat van eiland naar eiland.

Griekenland

Jan en Caroline zijn samen met hun twee kinderen aan het eilandhoppen in Griekenland. Het gezin begon hun vakantie in Zakynthos en reisde vervolgens met de boot verder naar Kefalonia. Gisteren zijn zij aangekomen op hun laatste bestemming: Lefkas. Aan de foto’s en filmpjes te zien, zijn zij ongelooflijk aan het genieten.

Planning

In plaats van alle eilanden afstruinen en veel op de planning hebben staan, kiezen Jan en Caroline er juist voor om het deze vakantie rustig aan te doen. ‘We ondernemen niet veel hoor, tijdens onze vakantie. Dat is natuurlijk niet mogelijk aangezien Lina overdag drie keer haar slaapje moet doen’, schrijft Jan bij zijn heerlijke Instagramfilmpje. Niet alleen overdag kiezen zij voor de rust, ook ‘s avonds blijven zij op het resort. Jan had vooraf namelijk al uitgezocht dat zij daar het lekkerste konden eten mét mooi uitzicht. ‘Dat heb ik allemaal al van tevoren goed uitgeplozen. Ik kan later namelijk ook nog reisbureau beginnen. Het is een specialiteit van me.’

Boottrip

Naast een prachtig eiland met uitzicht op het water, is het natuurlijk ook leuk om een keer het water op te gaan met uitzicht op Lefkas zelf. Jan hoorde dat hij bij het resort een boot kon huren en kwam er vervolgens achter dat hij ook nog kan varen. ‘Wat was dat heerlijk. De buggy van Lina kon ook op de boot dus ze sliep tijdens het varen met haar lange haren in de wind. Wat een feest’. Hoewel Jan binnenkort een restaurant opent in Volendam én nog steeds zanger is bij de 3J’s, weet hij nu wat hij later nog meer allemaal wil. ‘Later als ik groot ben wil ik ook een boot… én een reisbureau…. ik krijg het nog druk’. Wie weet boeken wij over een tijdje onze vakanties allemaal wel bij Jan.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles