100%NL Magazine Caroline Mol Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Opgeluchte Jan Dulles: ‘Een noodsignaal van m’n lichaam.’

Een opgeluchte Jan Dulles laat op Instagram weten dat het weer goed met hem gaat. 'Een noodsignaal van m'n lichaam', schrijft hij.

Jan Dulles

Hij is één van Nederlands beste zangers, de partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Deze twee kinderen laten dagelijks alle harten smelten met hun knappe en ondeugende koppies.

Een noodsignaal

De afgelopen weken is Jan Dulles heel erg ziek geweest, hij werd geveld door een hardnekkige keelontsteking. Doordat Jan zo beroerd was heeft hij een tijdje niet kunnen optreden en moest hij shows afzeggen, tot zijn grote spijt. Op Facebook deelde hij een paar dagen geleden met zijn fans: ‘De keelontsteking die ik heb, is hardnekkiger dan ooit. Niet verdwenen na de antibiotica-kuur. Ik heb van de dokter een tweede kuur gekregen en hij raadt me aan om morgen nog niet te beginnen.’ Gelukkig voor Jan knapte hij beetje bij beetje op en stond hij afgelopen donderdag weer op het podium, samen met de andere leden van de 3JS. Op Instagram deelt Jan een gezondheidsupdate.

Ik was blij dat ik gister weer kon optreden. God God wat ben ik ziek geweest. Ik begrijp nog steeds niet dat ik er zó slecht aan toe was. Een noodsignaal van m’n lichaam. Ik heb er goed naar geluisterd. We kunnen weer verder. Voorzichtig.

Er komen ontzettend veel reacties binnen onder de post van Jan, onder andere ook van fans die bij de show van de 3JS aanwezig waren. Ze schrijven: ‘Was helemaal top gisteravond!’, ‘Je was meer dan aan gisteren, wat een topavond!’ en ‘Het klonk anders verre van voorzichtig gister!’. Zo te horen hebben de fans niets gehoord van Jan’s keelontsteking en zijn ze hartstikke blij dat hij weer op het podium staat!

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles