100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

Jan Dulles: ‘Ik herinner het als het laatste lichtpuntje voordat er een zwarte tijd aanbrak’

Jan Dulles deelt een bijzondere throwbackfoto van zo'n twee jaar geleden. Op dat moment scheen nog volop de zon in huize Dulles.

Jan Dulles

Hij is één van Nederlands beste zangers, de partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Deze twee kinderen laten dagelijks alle harten smelten met hun knappe en ondeugende koppies.

Verlies

Voor Jan en Caroline heeft de zon niet altijd geschenen. In december 2020 overleed hun dochtertje Donna in de armen van Jan. Donna was nog maar 3 maanden oud, maar is overleden aan een scheurtje in haar middenrif. De tijd stond stil en de wereld op zijn kop. Het verdriet op de Volendamse dijk en in de rest van het dorp was intens. Toen Caroline een paar maanden daarna weer zwanger was, begon de zon rustig weer een beetje te schijnen in huize Dulles. Lina was echt een geschenk uit de hemel, schreef Caroline destijds.

Throwback

Op Instagram delen Jan en Caroline dagelijks foto’s van hun kinderen. Donna komt ook regelmatig in beeld. Dit keer plaatst Jan een foto net voor het drama. Hier zag het leven er nog geheel rooskleurig uit. De foto werd namelijk genomen tijdens de finale van ‘The Masked Singer’. Het programma dat Jan toen won. ‘#throwback van 2 jaar geleden. De finale van @themaskedsingernederlnd. Ik herinner het als het laatste lichtpuntje voordat er een zwarte tijd aanbrak’, schrijft Jan onder de foto. Dat heeft hij mooi en emotioneel geschreven.

https://www.instagram.com/p/ClYoaT8sRCS/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles.

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles