100%NL Magazine Jan Dulles Caroline
Zie ook:
Delen

Jan Dulles zet jarige Caroline Mol in het zonnetje

Jan zet zijn Caroline maar al te graag in het zonnetje, maar op haar verjaardag wordt zij net even meer in de spotlights gezet.

Gezin Jan Dulles

Jan Dulles is al jaren samen met zijn vriendin Caroline Mol. Met hun kinderen Lina en James wonen zij samen op de mooie Volendamse dijk en zijn zij momenteel weer hartstikke gelukkig. In december 2020 kwam voor Jan en Caroline hun grootste nachtmerrie uit. Hun tweede kindje en tevens ook eerste dochter Donna overleed plotseling in Jan zijn armen. Het grote verdriet is na de komst van Lina gelukkig weer omgezet in liefde en nieuw geluk, want dochtertje Lina tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Al doet knappe James dat ook.

Jarig

Jan en vooral Caroline delen dagelijks de liefste en leukste foto’s en video’s van hun knappe kinderen en van alle mooie momenten die zij samen meemaken. Of dat nou vakanties zijn, dagjes weg of gewoon lekker thuis in de bank; hun plakken altijd en op alle foto’s. Niet alleen zijzelf, maar ook hun volgers krijgen er geen genoeg van, want wat zijn het toch een schatjes. Vandaag is Caroline jarig en daarom zet Jan haar nu even extra in het zonnetje. Op Instagram plaatst hij een prachtige foto met zijn vriendin, met daarbij: ‘Ze is jarig. 32 jaar. De mooiste vrouw van t dorp. De moeder van mijn kinderen’. Wat een super lieve woorden van Jan en daar is ook niets van gelogen. Wij feliciteren Caroline met haar 32e verjaardag.

https://www.instagram.com/p/CjkSLGGs7R_/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Lees alle artikelen over Jan Dulles