100%NL Magazine Kaj Gorgels en Jessie Jazz
Zie ook:
Delen

Jessie Jazz neemt afscheid van haar volgers: ‘Ik ga jullie missen!’

Op Instagram heeft Jessie Jazz Vuijk afscheid genomen van haar volgers. 'Ik ga jullie missen', schrijft ze bij een openhartig bericht.

Jessie Jazz Vuijk

In 2015 wist Jessie Jazz de felbegeerde titel van Miss Nederland binnen te slepen. Maar achter die stralende glimlach en catwalk-skills schuilt veel meer dan alleen een mooi gezicht. Na het winnen van de missverkiezing ontpopte Jessie Jazz zich als een ware influencer.

Maar ze is niet alleen influencer, ze is ook de oprichtster van SheFlore. Een community voor en met vrouwen.

Zwangerschap

Alweer een aantal jaar is Jessie Jazz gelukkig met Kaj Gorgels. Kaj kennen we als presentator van bekende tv-programma’s zoals ‘Expeditie Robinson’. Het stel woont samen op Ibiza en verwachten binnenkort hun eerste kindje samen. Kaj en Jessie Jazz verwachten een zoon.

De aanstaande ouders zijn helemaal klaar voor de kleine man. Op Instagram deelde Jessie Jazz al een paar dagen geleden de beelden van een waanzinnig mooie babykamer. Benieuwd hoe de babykamer eruit ziet? Klik dan op deze link.

Afscheid

Nu de bevalling steeds dichterbij komt heeft Jessie Jazz besloten om tijdelijk afscheid te nemen van haar volgers op social media. Bij een bijzondere video schrijft ze: ‘Ik denk dat het tijd is dat ik in mijn bubbel spring. Minder eruit, meer erin.’

Ook neemt Jessie Jazz een moment om haar volgers te bedanken. ‘Ik ga jullie missen!! Dankjewel voor al jullie lieve woorden en support, ik vind dit niet altijd een leuke plek maar rondom mijn zwangerschap heb ik mij zo geliefd & gedragen gevoeld.’

Bron en Beeld: Instagram Jessie Jazz Vuijk

Delen

Meer over Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Zó ziet het schattige zoontje van Kaj en Jessie er nu uit
Zó ziet het schattige zoontje van Kaj en Jessie er nu uit
Lees alle artikelen over Jessie Jazz Vuijk