100%NL Magazine Jessie Jazz Vuijk
Zie ook:
Delen

Jessie Jazz showt postpartum body in lingerie: ‘Je bent prachtig!’

Jessie Jazz laat zien hoe haar lichaam eruit ziet net na haar bevalling. En wat is ze mooi!

Jessie Jazz

In 2015 werd Jessie Jazz verkozen tot Miss Nederland, maar Jessie is natuurlijk veel meer dan alleen een knap gezicht; ze is namelijk ook een kersverse moeder! Na het winnen van de missverkiezing ontpopte Jessie Jazz zich als een ware influencer en deelt daarom niet alleen veel foto’s van zichzelf, maar ook van haar pasgeboren zoontje Xavier.

Na de bevalling

Bij een zwangerschap wordt er natuurlijk veel van het vrouwelijk lichaam gevraagd en verandert het ook. Eerder schreef Jessie al iets over de emoties die ze ervaart tijdens en na haar zwangerschap en nu ook over haar lichaam zelf. Om dit te omarmen deelt Jessie Jazz een filmpje van haar lichaam na de bevalling. ‘Omarmen van alles wat er nu is én jezelf meer gunnen. Je lichaam rust geven én het uitdagen. Je lievelings chocola eten én er voor kiezen om het een tijdje niet te doen. Uitslapen én vroeg je bed uitkomen. We weten stiekem precies wat ons te doen staat maar durven we ook te luisteren en te handelen?’ schrijft Jessie onder het filmpje.

In de video op haar Instagram poseert Jessie Jazz voor de camera en daar krijgt ze ontzettend veel positieve reacties op: ‘Wat ben je mooi!!’, ‘Powervrouw ben je’ en ‘Prachtig ben je mopsie’, werd er geschreven door haar volgers.

En daar zijn wij het roerend mee eens. Wat een powervrouw is Jessie Jazz!

Bron en Beeld: Instagram Jessie Jazz Vuijk

Delen

Meer over Jessie Jazz Vuijk

OOH LA LA: Jessie Jazz overladen met complimentjes na foto in bikini
OOH LA LA: Jessie Jazz overladen met complimentjes na foto in bikini
Kaj Gorgels deelt te schattige foto van zoon 'Wezenloos van dit menneke'
Kaj Gorgels deelt te schattige foto van zoon ‘Wezenloos van dit menneke’
Lees alle artikelen over Jessie Jazz Vuijk