100%NL Magazine Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum deelt een wel héél pikant kiekje en dat roept vragen op

Dat Jim veel reacties op deze foto zou krijgen, hadden wij al wel verwacht. Hij gaat terug in de tijd en deze periode kunnen wij ons allemaal nog wel herinneren.

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid! Samen met zijn vrouw Bettina en hun drie kinderen, vormt hij een prachtig gezin.

Pikant kiekje

Jim deelt dagelijks de leukste foto’s en momentjes met zijn volgers. Vaak is dit samen met zijn vrouw of kinderen, maar dit keer is het een foto van Jim zelf en niet zomaar een foto. Hij gaat namelijk even terug in de tijd. Met een afgetraind lichaam poseerde hij destijds voor de film ‘Onze Jongens’ en bij dit kiekje schrijft hij: ‘Soms zie je foto’s van jezelf en denk je: ben IK dat?!’ Volgers gaan helemaal uit hun dak. Veel BN’ers reageren lachend: ‘Heb ik ook wel eens…’

Ook andere volgers reageren lovend op deze post, maar sommige hebben toch wat vragen. De duim van Jim zit namelijk op een apart plekje. ‘Ik zie nu opeens zijn duim op een bijzondere plek. Ga je toch ineens anders naar de foto kijken’, ‘Inzoomen en het lijkt wel een heel kleintje hahaha’ en ‘Hele sterke plaat.. Alleen komt die duim ietwat ongelukkig uit’, zijn wat reacties. Jim reageert grappend: ‘Dat is geen duim.’ Vervolgens zoomt Jim in zijn Instagramstory nog even extra in op zijn duim, om duidelijkheid te scheppen.

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum.

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum deelt romantische trouwfoto met Bettina: 'Dit wordt het meest fantastische jaar ooit!'
Jim Bakkum deelt romantische trouwfoto met Bettina: ‘Dit wordt het meest fantastische jaar ooit!’
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Lees alle artikelen over Jim Bakkum