100%NL Magazine Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum: “Naar school gaan ging niet meer normaal”

Jim heeft via zijn Instagram stories een Q&A gedaan met al zijn volgers. Een van de volgers van Jim vroeg welke diploma’s hij zoal had afgerond. Jim laat weten dat hij door Idols zijn school nooit heeft afgerond.

“Toen ik 15 was, ben ik halverwege 4 havo gestopt met school, doordat ik meedeed aan Idols in 2002 en mijn hele leven op zijn kop stond” antwoordt Jim op deze vraag. Jim is uiteindelijk nog wel een tijdje naar school gegaan, maar besloot uiteindelijk toch te stoppen. Dit had meerdere redenen, aldus Jim.

Zo stond Jim in de pauze vaak handtekeningen uit te delen aan brugklassers, keken andere klassen massaal uit het raam als hij naar de wc ging en stonden er fotografen op het schoolplein. “Dat is voor een jongetje van 15 best gek. Zo uit het niets. De school waar je een maand daarvoor gewoon nog rondliep als iedere andere leerling” laat Jim weten.

Jim heeft gelukkig geen spijt gehad van zijn beslissing. Na Idols ging het zo snel met zijn carrière dat hij niet eens tijd had om naar school te gaan.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum