100%NL Magazine Maan
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Karel Gerlach zet pikant kiekje van Maan online

Maan en Karel zijn smoorverliefd en de twee zijn onwijs trots op elkaar. Karel deelt een prachtige foto van zijn liefje.

Maan en Karel

Maan de Steenwinkel leerden we allemaal kennen door haar deelname aan het zesde seizoen van The voice of Holland. Zij was de grote winnaar dat seizoen en sindsdien treedt Maan dagelijks op, schrijft zij de mooiste liedjes en staat zij met de beste zangers en zangeressen op het podium.

Karel Gerlach is bekend als één van de zangers van Goldband. Samen met Maan schreven zij het populaire nummer ‘Stiekem‘. De twee staan niet alleen samen op het podium, maar Karel en Maan gaan ook al een jaar als tortelduifjes door het leven. Leuk om het stel zo verliefd te zien.

Pikant kiekje

Dat Maan en Karel smoorverliefd op elkaar zijn, mag iedereen al een jaar lang weten. Op het podium is het aan de twee te zien en ook op Instagram delen de twee regelmatig romantische foto’s van en met elkaar. Dit keer deelt Karel een pikante, maar prachtige foto van Maan in zijn Instagramstory. Hij deelt er een hartje bij. Wij vinden dit zo’n leuk stel.

100%NL Magazine Maan en Karel

Bron en Beeld: Instagram Karel Gerlach

Delen

Meer over Maan

ONHERKENBAAR: Maan overspoeld met reacties op nieuwe look
ONHERKENBAAR: Maan overspoeld met reacties op nieuwe look
Karel Gerlach openhartig over zijn relatie met Maan: 'Ze krijgt zoveel negativiteit over zich heen...'
Karel Gerlach openhartig over zijn relatie met Maan: ‘Ze krijgt zoveel negativiteit over zich heen…’
Lees alle artikelen over Maan