100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman: ‘Groter geluk kan ik even niet bedenken’

Voor Katja was een vakantie met Sammie één groot geschenk, maar thuis zijn met haar beiden kinderen en nieuwe liefde is haar grootste geluk.

Amerika

Katja is bijna twee weken geleden met haar oudste dochter Sammie naar Amerika vertrokken, om daar samen van plek naar plek te reizen. Op Instagram deelde zij veel foto’s, waarop duidelijk te zien is dat moeder en dochter het hartstikke fijn hadden samen. Katja schreef hoe gelukkig zij op dat moment was en hoe blij en trots zij op haar dochter is. Het is ook wel een hele bijzondere reis om samen met je oudste dochter te mogen maken.

Terugkomst

Even op vakantie met je oudste dochter is natuurlijk super leuk en ontspannend, maar voor Katja betekende dat wel dat zij haar jongste dochter Coco en haar nieuwe liefde al die tijd moest missen. Op het moment dat Katja en Sammie thuiskwamen, kregen zij het mooiste onthaal dat zij maar konden wensen. Coco zat op Katja’s nieuwe liefde zijn schouders en had een grote, kartonnen plaat in haar handen. ‘Mammie & Sammie’, staat hierop geschreven. Katja schrijft bij de heerlijke foto van haar dochter: ‘Zo onthaald worden bij terugkomst van een van de mooiste reizen uit mijn leven met mijn op alle fronten prachtige dochter Sammie, dit betoverende en clowneske wezen op de schouders van mijn nieuwe liefde: groter geluk kan ik even niet bedenken’. Zo is thuiskomen wel echt een feestje.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: 'Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto'
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: ‘Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman