100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

FOTO: Katja Schuurman en Coco stralen in matching outfits

Katja deelt regelmatig de leukste kiekjes met haar twee kinderen. Dit keer kleedde zij zich hetzelfde als haar jongste dochter en dat zorgt voor deze té leuke foto.

Katja Schuurman

Katja Schuurman is een Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres. Zij is jaren gelukkig geweest met acteur Thijs Römer, met wie zij haar eerste dochter, Sammie kreeg. Een paar jaar terug werd Katja verliefd op bekende kok, Freek van Noortwijk. Met hem kreeg zij haar tweede dochter, Coco. Hun huwelijk hield helaas ook geen stand, maar vorig jaar maakte Katja bekend opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Of zij nog steeds met haar liefje, Niek samen is, is niet bekend.

Matching outfits

Katja’s dochters zijn een deel van hun tijd bij hun vaders en daarom probeert Katja, wanneer de meiden bij haar zijn, zoveel mogelijk leuke dingen met hun te doen. Zo is zij afgelopen zomer met Sammie naar Amerika geweest, maakt zij regelmatig wandelingen met Coco en Katja vindt het hartstikke leuk om met haar dochters te matchen in dezelfde outfits. Dit keer poseert Katja met haar jongste dochter in dezelfde, zomerse outfit. Katja straalt en schrijft erbij: ‘Net zusjes’. Zo leuk om te zien dit. Moeder en dochter zijn klaar voor de zomer! Wij worden in ieder geval onwijs blij van deze vrolijke foto.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman.

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
Lees alle artikelen over Katja Schuurman