100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

SMELT: Katja Schuurman deelt mierzoet kiekje van Coco bij de kapper

Katja Schuurman heeft een groot bos krullen en degene die dat geërfd heeft, is haar dochtertje, Coco. Ook zij moet regelmatig naar de kapper en dat zorgt voor te schattige foto's.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Twee jaar geleden maakte Katja bekend te gaan scheiden met Freek van Noortwijk, wie ook Coco’s vader is. Ondertussen is Katja alweer een lange periode dolgelukkig met haar partner, Niek. Het stel is helemaal in de wolken en geniet van romantische momentjes samen. Zo gaan zij zo nu en dan samen op vakantie, of genieten zij van een wandeling in het bos. Mooi om te zien dat Katja weer helemaal gelukkig is.

Bezoek aan de kapper

Katja staat bekend om haar grote bos krullen. Zo’n mooi kapsel staat gelijk aan een goede verzorging en regelmatig een bezoek aan de kapper brengen, hoort daar ook bij. Wie dit kapsel van Katja geërfd heeft, is haar jongste dochtertje, Coco. Deze kleine meid heeft ook al een bos krullen en daarom bezoekt zij ook regelmatig de kapper. Katja heeft de juiste kapper gevonden en is samen met haar dochters langs geweest. Vol blijdschap maakt Katja een foto, waarbij haar dochtertje met haar knuffel in de kappersstoel zit. Wat is Coco toch een schatje…

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman