100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman showt zwangere buik: ‘Dus ik ben…’

Katja deelt een foto met haar dochter en haar hoogzwangere buik op Instagram. Het bericht daarbij raakt ons en is heel mooi geschreven.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten kortgeleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Zwangere buik

Katja deelt dagelijks de leukste en mooiste foto’s op Instagram. De ene keer is dit een foto van haar kinderen, de andere keer een sexy foto van zichzelf en dit keer is het een foto met haar oudste dochter, Sammie Katja showt hier haar zwangere buik. Zij was hier in blijde verwachting van haar tweede dochter, Coco. Katja schrijft er een bijzondere tekst onder. ‘Dus ik ben… Actrice? Presentatrice? Katja? Ondernemer? Vrijgezel? Vrouw? Openminded? Veerkrachtig? Liefde? Als ik me érgens graag mee identificeer, is het met mijn moederschap. Dus ik ben moeder.. (En al die andere dingen.)’ Volgers reageren massaal met lovende woorden onder deze post. Wat een prachtige foto is dit zeg.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

AAWH: Katja Schuurman laat álle harten smelten met zoete vakantiefoto van dochter
AAWH: Katja Schuurman laat álle harten smelten met zoete vakantiefoto van dochter
Katja Schuurman openhartig over alcoholgebruik: 'Ik lag er bijna af'
Katja Schuurman openhartig over alcoholgebruik: ‘Ik lag er bijna af’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman