100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman straalt: ‘Me and my moppie’

Katja deelt regelmatig foto's met haar kinderen, maar met deze throwbackfoto laat zij echt alle harten smelten.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten een paar maanden geleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Moppie

Op Instagram deelt Katja dagelijks de mooiste foto’s, maar wij vinden die met haar kinderen echt de allerleukste. Dit keer plaatste Katja een throwbackfoto met haar oudste dochter, Sammie. Dit kiekje is 8 jaar geleden genomen en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. ‘Me and my moppie’, schrijft Katja erbij.

Volgers reageren massaal onder deze foto. ‘LIEFDE STRAALT’, ‘Hele mooie foto. Heerlijk van genieten samen’ en ‘Als je dit ziet … Hier gaat het om.. Dan gaan alle problemen aan je voorbij hoop ik… Geniet hiervan lieverd…’, schrijven sommige. Hier gaat het inderdaad ook om. Als ouder genieten van de momenten met je kinderen…

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman