Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’

Kim deelt een emotioneel, maar tegelijk ook prachtig bericht met haar volgers.

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren. In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontjeBrooklyn.

Liefdevol bericht

Het is vandaag een speciale en feestelijke dag, want het zoontje van Kim is jarig. Deze lieverd blaast alweer 3 kaarsjes uit. Kim staat graag stil bij deze bijzondere dag.

Zij deelt een reeks mooie foto’s van haar zoon en daarbij schrijft zij: ‘Mijn zielsverwant. Mijn leven. Mijn aller grootste en mooiste liefde. Drie jaar. Vandaag drie jaar geleden kwam hij ter wereld. Het was de mooiste ontmoeting ooit. Elke dag een beetje loslaten en elke dag een beetje meer vasthouden. Tijd is kostbaar. Want de tijd gaat snel. Sneller dan ik wil. Ik verlang soms naar gisteren maar ik ben nieuwsgierig naar morgen. Ik hou van hem. Heb nog nooit zoveel van iemand gehouden. Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk. Drie jaar geleden werd ik mama. En dat is het allermooiste wat het leven mij kon geven. Dank je wel Brooklyn, dat je mij hebt uitgekozen om jouw mama te mogen zijn. Happy Born day.’ Wat een prachtige woorden zijn dit. Die komen recht uit het hart…

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra.

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Kim Feenstra openhartig over zwangerschap: 'Het was een moeilijk proces'
Kim Feenstra openhartig over zwangerschap: ‘Het was een moeilijk proces’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra