100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

WOW: Zo ziet de knappe zoon van Daniëlle en Reinout Oerlemans eruit!

Daniëlle en Reinout hebben de knappe genen duidelijk doorgegeven aan hun kinderen. Benieuwd hoe hun zoon eruitziet? Wij delen een te leuke foto.

Reinout en Daniëlle Oerlemans

De Nederlandse Daniëlle Oerlemans is al jaren getrouwd met haar grote liefde Reinout. Samen wonen zijn alweer een aantal jaar in Amerika. Reinout en Daniëlle wonen daar niet alleen, samen hebben ze vier prachtige kinderen: Fiene, Thijmen, Benjamin en Katelyn.

Toen Reinout zijn bedrijf Eyeworks voor een gigantisch bedrag verkocht aan Warner Bros verhuisde het gezin naar Amerika, om daar hun dromen na te jagen. Het stel heeft jaren keihard gewerkt om vervolgens nu te genieten van de luxe om hen heen. En een luxe leven, dat leiden de Oerlemannetjes zeker!

Wil jij binnenkijken in de geweldige woning van Reinout en Daniëlle? Klik dan hier!

Knappe zoon

Daniëlle en Reinout vormen al ruim 24 jaar een prachtig stel en zij waren vroeger hartstikke knap, maar dat zijn zij nog steeds. De knappe genen hebben zij duidelijk doorgegeven aan hun kinderen, want die zijn net zo knap. Op Instagram deelt Daniëlle regelmatig foto’s met haar kinderen. Wanneer zij samen op vakantie zijn, wanneer iemand jarig is, of wanneer zij samen genieten van quality time in hun luxe villa in Amerika. Dit keer deelde Daniëlle een prachtige foto met haar zoon, Thijmen. Wat een super knappe jongen is dit zeg. ‘Potverdorie zeg die is ook goed gelukt hoor!’, reageert een volger onder deze mooie foto en daar zijn wij het helemaal mee eens.

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle Oerlemans, ANP/Foto

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

Reinout en Daniëlle in de wolken: 'We zijn zo trots op jou!'
Reinout en Daniëlle in de wolken: ‘We zijn zo trots op jou!’
Daniëlle Oerlemans laat emoties los: 'Daar word ik verdrietig van'
Daniëlle Oerlemans laat emoties los: ‘Daar word ik verdrietig van’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans