100%NL Magazine Leontine
Zie ook:
Delen

Leontine Borsato kwam Iris de Hond tegen in de wc

Het was één van de meest spraakmakende break-ups in Showbizzland: de breuk tussen Marco en Leontine Borsato. Marco Borsato had destijds een affaire met Iris de Hond. Aan LINDA. laat Leontine weten dat ze Iris wel eens is tegengekomen.

Breuk Marco en Leontine Borsato

Vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat Marco en Leontine Borsato na een huwelijk van bijna 22 jaar uit elkaar zouden gaan. De affaire van Marco zou één van de redenen zijn waarom Marco en Leontine uiteindelijk zijn gescheiden.

Gelukkig heeft het stel elkaar inmiddels weer teruggevonden. Marco en Leontine zijn zelfs weer aan het daten! De twee zien er in ieder geval weer hartstikke gelukkig uit, dat zie je op deze leuke selfie!

Iris de Hond

Marco Borsato heeft in het verleden een affaire gehad met pianiste Iris de Hond. Dit alles is natuurlijk heel pijnlijk geweest voor Leontine Borsato.

Aan LINDA. laat Leontine weten dat ze Iris wel eens heeft ontmoet, ze kwam naar namelijk tegen in de wc. Leontine: ‘Ik ben Iris eens tegengekomen in de wc van een restaurant. Het was een vriendelijke ontmoeting. Omdat ik het haar gun, en dat heb ik haar ook gezegd, dat ze een nieuwe liefde in haar leven vindt.’

Kinderen

Wel of geen relatie, Marco en Leontine zullen voor altijd samen verbonden blijven. Leontine: ‘We hebben 24 jaar historie, samen drie kinderen grootgebracht. Hij woont nu in Alkmaar en we spreken regelmatig lekker samen af. Weet je wat het is: ik zie echt een andere man. Of nee, eigenlijk zie ik weer de man op wie ik verliefd ben geworden. Hij ís er weer.’

Marco en Leontine kregen samen drie kinderen: Jada, Luca en Senna. Benieuwd hoe de kinderen van Marco en Leontine er nu uit zien? Dat zie je hier.

Bron: Linda., Beeld: Instagram

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters