100%NL Magazine Leontine Borsato

LEZEN: Leontine Borsato: ‘Dit raakt mij ontzettend’

Niet alleen moeder Leontine is onwijs trots op haar zoon Luca. Ook Marco laat na een lange stilte van zich horen.

Eerste nummer

Dat talent erfelijk is, wordt in huize Borsato flink bewezen. Luca Borsato, de oudste zoon van Marco en Leontine, is al jaren bezig met muziek en blijkt daar ook ontzettend veel talent voor te hebben. Zo’n twee weken geleden maakte Luca via een Instagramfoto bekend dat hij, samen met twee goede vrienden, zijn eigen muziek uit ging brengen. Dit wilde hij in eerste instantie doen met een groot team om zich heen, maar dit team heeft de samenwerkingen rondom de muziekcarrière van Luca abrupt stopgezet, nadat vader Marco negatief in beeld kwam.

Reactie Leontine

Luca heeft vandaag vol zelfvertrouwen zijn eerste nummer de wereld ingebracht. Leontine laat doormiddel van een Instagramfoto weten onwijs trots te zijn op haar oudste zoon. ‘Als moeder vind je altijd dat je kind getalenteerd is, maar om van dichtbij te mogen zien hoe je kind zijn passie achterna gaat en echt zo dichtbij zichzelf blijft en dit helemaal ontwikkeld is onwijs bijzonder’, begint zij haar bericht. In de tekst legt Leontine een beetje uit waar het nummer ‘Private Party’ over gaat. ‘Dit raakt mij ontzettend omdat ik hier veel in herken en dat onze zoon hier over zingt en zich kwetsbaar durft op te stellen emotioneert me enorm’, schrijft zij. ‘Uiteraard ben ik onwijs trots op jou om wie je bent, op dat jij echt doet wat je hart je ingeeft’.

Marco

Niet alleen moeder Leontine reageert vol trots op Luca’s eerste single. Ook vader Marco plaatst iets online. Marco Borsato heeft, nadat hij voor het eerst negatief in beeld kwam dit jaar, niets meer van zich laten horen op social media. Tot vandaag. De Nederlandse zanger plaatste na lange tijd weer eens een Twitterbericht. Er stond geen tekst in, maar wel de link naar het nieuwe nummer van Luca. Dat Marco trots is op zijn zoon staat vast.

Bron en Beeld: Instagram leontine Borsato, Twitter Marco Borsato