100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

LEUK: Jan Smit’s grootste fan blijkt bekende presentatrice!

Bij de Edison Awards kwam voor déze presentatrice haar droom uit toen ze de kans kreeg om Jan Smit persoonlijk te ontmoeten.

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Lang gekoesterde droom

Bij de Edison Awards kwam voor presentatrice Mahi Khalesi een lang gekoesterde droom uit toen ze de kans kreeg om Jan Smit persoonlijk te ontmoeten en hem enkele vragen te stellen. In een moment van opwinding en vervulling werd haar hele avond verlicht toen Jan haar herkende en zei: ‘Ik weet wie jij bent!”. Bij de video schrijft Mahi: “Deze post heeft geen caption nodig. Ik kan de rest van de Edisons ook niet meer herinneren, nadat @jansmit zei: ‘Ik weet wie jij bent!’… Jongens ik heb het dan toch helemaal gemaakt in m’n carrière.” Je ziet het hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Mahi Khalesi

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit