100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

LEZEN: Katja Schuurman vertelt hoe het nu met haar gaat na heftige periode

Katja Schuurman stort zich weer helemaal op het acteren. Als Katja een vraag over de afgelopen maanden krijgt, antwoordt zij het volgende...

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Nadat haar huwelijk met kok Freek van Noortwijk strandde vond Katja vrij snel opnieuw de liefde bij Niek. De twee maakten enkele maanden geleden bekend uit elkaar te zijn. Of Katja voorlopig vrijgezel blijft, of alweer klaar is voor een nieuwe liefde, is niet bekend. Zij geniet momenteel vooral van de tijd met haar lieve dochters.

Zware periode

Katja ging onlangs door een zware periode, want haar ex en de vader van haar dochter (Thijs Römer) werd beschuldigd van verschillende misstanden en hiervoor wordt hij ook gestraft.

Katja stort zich na deze rumoerige periode weer volledig op het acteren. Zij is in verschillende films te zien en er staat nog meer op het programma. Als een journalist van RTL Boulevard vraagt naar de situatie rondom Thijs, antwoordt Katja met een lach op haar gezicht: ‘Ik heb net een heerlijke vakantie met mijn dochter achter de rug en het gaat hartstikke goed.’ De actrice wil er duidelijk niet veel over kwijt.

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman openhartig over alcoholgebruik: 'Ik lag er bijna af'
Katja Schuurman openhartig over alcoholgebruik: ‘Ik lag er bijna af’
LIEF: Katja Schuurman deelt foto van haar 2 knuffelende dochters
LIEF: Katja Schuurman deelt foto van haar 2 knuffelende dochters
Lees alle artikelen over Katja Schuurman