100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol

CUTE: Zo lief zag je James en Lina Dulles nog nooit samen

James en Lina zijn super lief geweest dit jaar en zij zijn niet vergeten door Sint en zijn pieten. Gisteren mochten zij de hele dag met hun cadeautjes spelen en dat zorgde voor de liefste foto's.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten.

Cadeautjes

Sinterklaas en zijn pieten hebben huize Dulles dit jaar niet overgeslagen, want wie zoet is krijgt lekkers en wij zijn het er allemaal over eens dat James en Lina het hele jaar zoet zijn geweest. Gisteren hielden zij samen met hun moeder een pyjamadag en mochten de kinderen de hele dag met hun cadeautjes spelen. Terwijl Lina haar nieuwste cadeautjes uitprobeert, slaat James een arm om haar heen en kijkt hij naar wat zij allemaal heeft gekregen. Caroline deelt twee mierzoete kiekjes waar wij echt bij wegsmelten. Dat handje van James. Wat is het toch een lieverd en wat zijn deze twee leuk samen.

Caroline’s volgers worden ook enthousiast bij het zien van deze mooie foto. ‘Toch té lief dit! Kan me voorstellen dat je ze op zou willen vreten’, ‘Zo schattig. Lieve james hoe lief voor zn zusje’ en ‘Geweldig zo leuk en lief om samen te zien broer en zus’, zijn wat leuke reacties.

Born en Beeld: Instagram Caroline Mol