AAWH: Lina Dulles laat álle harten sneller kloppen met deze foto
Zie ook:
Delen

AAWH: Lina Dulles laat álle harten sneller kloppen met deze foto

Het maakt niet uit wat er gebeurt: Lina Dulles tovert áltijd een lach op ieders gezicht. Bij deze foto smelten wij keer op keer weer weg...

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina, waar zij dagelijks de leukste, mooiste en ook emotionele foto’s en video’s van delen.

Lina Dulles

Lina en haar broer James toveren dagelijks een lach op het gezicht van Jan en Caroline, maar ook op die van hun volgers. Wij smelten keer op keer weg bij die ondeugende, maar o zo lieve koppies van deze kinderen. Dit keer deelde Caroline een foto van Lina in de zon. De kleine meid genoot in haar luier van het mooie weer. Met een grote glimlach op haar gezicht komt zij naar haar moeder lopen. ‘My happy baby’, is de sticker die Caroline bij deze foto heeft geplakt. Wat is dit toch een heerlijk kind. Deze foto is zó ongelooflijk schattig.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

LIEF: Caroline Mol deelt té schattige net-uit-bed-foto van James en Lina!
LIEF: Caroline Mol deelt té schattige net-uit-bed-foto van James en Lina!
Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: 'Die dag was dubbel voor mij'
Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: ‘Die dag was dubbel voor mij’
Lees alle artikelen over Caroline Mol