100%NL Magazine Romy Monteiro
Zie ook:
Delen

HI-LA-RISCH: Met deze mannelijke BN’er wordt Romy Monteiro vergeleken

Terwijl Romy een grappig kiekje in haar story plaatste, zag een volger haar voor een andere BN'er aan en wel een mannelijke..

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Romy is de dochter van Antje Monteiro en zij is al 4 jaar samen met haar grote liefde, Jasper Suyk. Het stel maakt de mooiste momenten samen mee, werkt zo nu en dan samen en geniet regelmatig van de meeste bijzondere vakanties.

Lookalike

Al heel wat dagen zijn Romy en Jasper, net als veel andere BN’ers, aan het genieten van een vakantie in Thailand. Romy maakt haar volgers iedere dag weer opnieuw jaloers en blij met foto’s in haar Instagramstory. Dit zijn de ene keer prachtige foto’s waar iedereen van begint te blozen, maar de andere keer zijn het grappige kiekjes van zichzelf of Jasper. Het stel keerde gisteren terug naar Bangkok en op deze plek waren zij jaren geleden ook samen. Romy deelt wat throwback foto’s van die tijd. Één foto, waarbij zij boos en geïrriteerd kijkt, maar alsnog super knap is, is haar ‘lievelings’. Een volger ziet Romy even voor iemand anders aan. ‘Ik dacht in eerste instantie dat dit Jandino was’, is de reactie op de foto. Romy pakt dit goed op en tagt Jandino erbij ‘Twinninggggg’, schrijft zij eronder. Wat een hilarische vergelijking is dit zeg. Wat vinden jullie?

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro