100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

ZIEN: Marieke Elsinga krijgt verrassing op verjaardag: ‘Oh nee. Op je kruis!’

Hoewel Marieke de uitzending van RTL Boulevard op een normale manier dacht te beginnen, dacht collega Luuk Ikink daar anders over.

Verrassing

Marieke Elsinga is bijna dagelijks te zien als presentatrice bij RTL Boulevard. Dat de presentatrice een goede band met haar collega’s heeft is dan ook duidelijk te zien op de foto’s en video’s die zij zo nu en dan deelt op Instagram. De 36e verjaardag van Marieke lieten haar collega’s dan ook niet zonder toeters en bellen voorbij gaan. Via haar Instagramstory deelde Marieke al wat foto’s van de ballonnen achter haar bureau en in de kleedkamer. Voordat de aflevering ‘s avonds begon wilde collega Luuk Ikink haar verrassen met een confettikanon. Het kanon van collega’s achter de schermen ging wel af, maar die van Luuk deed niet wat hij wilde. ‘Lukt-ie, Luuk?’, vroeg Marieke lachend. Op dat moment probeert Luuk het nog eens en schiet het kanon de andere kant op, in plaats van in Marieke’s richting. ‘Oh nee is dat op je kruis?’, roept Marieke. Gelukkig kon iedereen er om lachen.

Zwanger

Dit jaar was Marieke’s verjaardag voor het eerst iets anders dan normaal gesproken. De Nederlandse presentatrice beleefde deze dag namelijk voor het eerst met een baby in haar buik. Marieke maakte begin juni bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Wanneer zij uitgerekend is, heeft zij nog niet bekend gemaakt. Dat het een jongen wordt, liet Marieke al wel weten. De babybuik groeit snel en dat is duidelijk te zien.

Ben jij benieuwd naar de beelden tijdens de show van RTL Boulevard? Je ziet ze hier.

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga