LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
Zie ook:
Delen

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?

De geruchten gaan al even rond dat Maxime en Leroy opnieuw een kindje verwachten...

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Samen met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij ongeveer twee jaar geleden nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin.

Derde kindje

Al dagen gaan de geruchten rond dat Maxime in verwachting zou zijn van een derde kindje. Op Instagram plaatste zij een prachtige foto met Leroy in het bos. Het stel zoent elkaar en verder zet Maxime geen tekst bij de foto. Een volger reageert: ‘Aankondiging baby nummer 3 binnenkort.’ Maxime heeft deze reactie een hartje gegeven. Ook zijn zij volgens bronnen onlangs met de hele familie in het ziekenhuis gespot.

Shownieuws vroeg het Maxime zelf en zij reageerde: ‘Oh nee hoor. Geen baby 3 op komst. Nog even niet!’ Wie weet binnenkort. Dit zouden wij wel onwijs leuk vinden…

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland en Shownieuws

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland