100pmagazine_maximemeiland_dochters
Zie ook:
Delen

VIDEO: Maxime Meiland en dochters dansen er samen op los

Claire en Vivé brengen dagelijks een glimlach op ieders gezicht. Samen met hun moeder Maxime namen zij een dansvideo op en die is té leuk!

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin.

Dansen met dochters

Op Instagram plaatst Maxime dagelijks de leukste foto’s en video’s van haar dochters. Dit keer zagen wij een video op TikTok voorbijkomen. Maxime en Claire hebben een dansje ingestudeerd en zij zijn razend enthousiast. Vivé had er niet zo’n zin in, maar dat maakt de video eigenlijk wel grappig. Mensen reageren massaal onder deze dansvideo. ‘Dit is zooo leuk’ en ‘GEWELDIG leuk dit dansje samen geoefend en wat zijn de meisjes al groot geworden’, schrijven zij.

@maximemeiland

♬ originalljud – lisazzz_mly

Bron en Beeld: TikTok Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
Lees alle artikelen over Maxime Meiland