Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten

Al dagen geniet zij samen met haar gezin van een heerlijke vakantie. De foto's die Maxime deelt zijn werkelijk prachtig.

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Samen met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin.

Complimentjes

Via haar Instagramstory kunnen wij al dagen meegenieten met de vakantie van Maxime, Leroy en de kinderen in Griekenland. Nu plaatste Maxime ook een reeks foto’s van zichzelf. Het zijn vier verschillende kiekjes in een zwart badpak en wij kunnen niet anders zeggen dan dat het haar prachtig staat.

Niet alleen wij, maar ook de rest van Nederland vindt Maxime er mooi en stralend uitzien in dit elegante badpak. ‘Fijne Vakantie gewenst Maxime. Zijn trouwens zeer mooie foto’s. Precies Baywatch, maar zoveel beter!’, ‘Je hebt een supermooi figuur’ en ‘Schat je ziet er weer fantastisch uit’, is een greep uit de reacties.

Wij wensen dit mooie gezin nog heel veel plezier deze vakantie.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
Lees alle artikelen over Maxime Meiland