100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Miljuschka maakt geheim bekend: ‘Durfde niet te zeggen dat ‘ie nep was’

Miljuschka maakt op Instagram haar geheim bekend. Waar het over gaat? Dat lees je hier!

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt. Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit. Zo danste Miljuschka een paar weken geleden nog vol zelfvertrouwen in roze ondergoed voor de camera. Wij houden er van!

Nieuwe look

Vorige week deelde Miljuschka een foto op haar Instagram waarbij ze schreef: ‘Ik heb iets schokkends gedaan…’. De volgers van Miljuschka waren razend enthousiast en wilden natuurlijk meteen zien wat ze gedaan had. En wat bleek? Miljuschka ging voor een compleet nieuwe look! ‘Ik heb een pony!’, schreef ze. En eerlijk is eerlijk: het stond haar prachtig!

Geheim

Tijdens een vragenrondje op haar Instagram maakt Miljuschka een einde aan haar ‘nieuwe look’. Want als iemand vraagt ‘Waar is je pony?’ moet Miljuschka wel toegeven dat hij dus niet echt was.

‘De pony was dus een clip on. Maar het ging zo hard over het internet. Dat ik niet meer durfde te zeggen dat ‘ie nep was.’

Je ziet de bekentenis van Miljuschka hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over moeilijke band met vader
Miljuschka Witzenhausen openhartig over moeilijke band met vader
Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: 'Een beetje heftig'
Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: ‘Een beetje heftig’
Lees alle artikelen over Miljuschka