Nieuwe look voor Miljuschka: 'Ik heb iets schokkends gedaan...'
Zie ook:
Delen

Nieuwe look voor Miljuschka: ‘Ik heb iets schokkends gedaan…’

Miljuschka Witzenhausen laat weten iets schokkends te hebben gedaan en showt haar nieuwe look!

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt. Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit. Zo danste Miljuschka een paar weken geleden nog vol zelfvertrouwen in roze ondergoed voor de camera. Wij houden er van!

Woning

Doordat Milijuschka een hele dag bezig is met koken en bakken kun je je wel voorstellen dat de keuken de belangrijkste ruimte is in haar woning. We zullen het maar verklappen: dat klopt! Samen met haar knappe vriend en twee kinderen woont Miljuschka in een waanzinnige woonboerderij! Toen Miljuschka de boerderij kocht hebben ze het eerst grondig verbouwd zodat het helemaal naar hun eigen zin werd, en dat is goed gelukt. De woonboerderij is prachtig ingericht en Miljuschka heeft niet één, maar twee gigantische keukens tot haar beschikking! Echt de droom van iedere kok. Een uniek binnenkijkje in de woning van Miljuschka neem je hier!

Nieuwe look

Miljuschka staat niet alleen bekend om haar geweldige kunsten in de keuken, maar ook om haar looks! Ze ziet er altijd prachtig uit (met en zonder make-up), heeft geweldig haar en draagt de allerleukste kleding.

Vandaag besloot Miljuschka dat het tijd was voor verandering en dus liet ze de schaar in haar donkere lokken zetten. ‘Ik heb iets schokkends gedaan…’ bekende Miljuschka op Instagram. Om het vervolgens te laten zien: Miljuschka heeft een nieuwe look en heeft een pony laten knippen!

Wij vinden dat Miljuschka met alles staat en vinden ook deze look natuurlijk weer geweldig.  Haar vriend Philip moet er overduidelijk nog even aan wennen en stuurde dat ze nu wel heel erg op een andere BN’er lijkt…namelijk: Ellen ten Damme! Zien jullie de gelijkenis ook?

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over moeilijke band met vader
Miljuschka Witzenhausen openhartig over moeilijke band met vader
Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: 'Een beetje heftig'
Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: ‘Een beetje heftig’
Lees alle artikelen over Miljuschka