100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Moedermaffia gaat los onder foto Marieke Elsinga: ‘Zo jammer’

Marieke Elsinga dacht een lieve foto met haar zoon Jip te delen, niet wetende dat zij de moedermaffia op haar dak zou krijgen.

Marieke Elsinga

De altijd vrolijke Marieke Elsinga zit nog helemaal op een blauwe wolk na de komst van haar allergrootste liefde: haar zoon Jip. Vanaf het moment dar Jip geboren werd was het liefde op het eerste gezicht tussen moeder en zoon.

Het is het eerste kindje voor Marieke en haar vriend Sander. Samen vormen ze nu een prachtig gezin.

Moedermaffia

Marieke is natuurlijk apetrots op haar kleine man en deelt dan ook regelmatig de allerleukste foto’s van haar trots. Zo ook een paar weken geleden. Vol trots liep Marieke met de kleine Jip op haar borst door de stad. ‘Wij zijn klaar voor de winter!’, schreef Marieke bij het kiekje.

De kersverse mama straalt op de foto, terwijl ze Jip lekker warm tegen haar aan heeft. Helaas voor Marieke dacht de zogenaamde ‘moedermaffia’ daar anders over.

Ongevraagd krijgt Marieke adviezen in haar schoot geworden. Zo schrijft iemand: ‘Jip ook een mooi mutsje op en klaar ben je’. Terwijl iemand anders schrijft: ‘MUTS!’ of ‘Heb je nog niet geleerd dat de warmte van een bay via zijn hoofd loopt? Doe die baby een muts op ! Het is superkoud! Nu al een waardeloze moeder..’

Boze reacties

Gelukkig heeft Marieke en trouwe schare fans achter zich staan die het gelijk voor haar opnemen. Zo schrijven ze kwaad: ‘Arme jij, leuke foto willen posten en dan ineens erachter komen dat er mensen bestaan die moedermaffia heten! Ongevraagd advies mag het ene oor in en het andere oor uit! Geniet van Jip!’, ‘Besef je dat iemand hier onzeker van kan worden of alles aanneemt wat er gezegd wordt, voor het eerst moeder mogen en kunnen zijn, een hele nieuwe wereld die opengaat voor ouders. Zo jammer!’ en ‘Al die wijven van de moedermaffia die hier hun onzekerheden op Marieke projecteren. Wat een internetheldinnetjes zijn jullie toch!’.

Wij zijn het daar helemaal mee eens. Marieke, trek je er niets van aan en doe wat goed voelt. You got this!

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geluksmomentje: 'Al m'n kinderen bij elkaar'
Marieke Elsinga deelt geluksmomentje: ‘Al m’n kinderen bij elkaar’
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga