100%NL Magazine André Hazes en Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Droevige Monique Westenberg: ‘Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde’

Monique heeft het nog heel zwaar met een groot verlies in haar leven. Zij deelt er een prachtige video en emotionele tekst over.

André Hazes en Monique Westenberg

De turbulente liefdesreis van Monique Westenberg en Andre Hazes heeft menig hart in Nederland weten te raken. Van een sprookjesachtige romance tot publieke ups en downs, ze hebben het allemaal doorgemaakt.

Na vele omwegen, verdriet, verslavingen en uitdagingen hebben de twee tóch de weg naar elkaar weer gevonden, en zijn ze toch weer samen.

Verdriet

Monique is een echte hondenvriend en zij heeft het dan ook nog steeds moeilijk met het feit dat zij in 2018 afscheid moest nemen van haar lieve hondje, Dunya. Bij een prachtige video schrijft Monique een emotionele tekst. ‘Ik herinner me de dag dat ik je als puppy mee naar huis nam. Ik herinner mij als single meisje van twintig die voor het eerst alleen woonde en probeerde uit te zoeken wie ik was’, begint zij haar bericht.

‘Bijna 15 jaar heb jij mij door verschillende fases zien gaan. Alle gebroken harten en overwinningen.’ Monique legt uit dat Dunya, ondanks alles, altijd hetzelfde bleef. ‘Net toen je zag dat ik zelfverzekerd werd en klaar was om moeder te worden, had je de kracht om los te laten. Ik zal je altijd herinneren als mijn rots. Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde!’ Wat een lieve en mooie woorden van Monique. Wij snappen dat zij het nog heel moeilijk heeft met dit gemis…

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg