100%NL Magazine Jan Smit
Delen

Na turbulente periode gaat Jan Smit er tussenuit “Eventjes opladen”

Jan Smit deelt een Instagram post samen met zijn Liza "Eventjes opladen"

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer heel wat jaren getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Het is een spannende tijd voor Jan en Liza, want zij hebben onlangs een nieuwe villa gekocht en niet hier in Nederland, maar in Marbella. Deze woning wordt nu helemaal verbouwd en opgeknapt en wij kunnen niet wachten op het eindresultaat.

Afscheid FC Volendam

Eerder bracht Jan het schokkende nieuws naar buiten dat hij zijn rol als voorzitter van FC Volendam moest neerleggen. Het besluit kwam nadat de Raad van Commissarissen de knoop doorhakte om de samenwerking met het vierledige bestuur te beëindigen. De 37-jarige artiest deelde dit nieuws zelf via zijn sociale media-kanalen.

Eventjes opladen

Na deze turbulente periode heeft Jan Smit samen met zijn vrouw Liza besloten om er even tussenuit te gaan. Ze zijn heerlijk aan genieten in het zonnige Marbella. Op Instagram deelt Jan een prachtige foto samen met Liza, daarbij schrijft hij: “Eventjes opladen.” Je ziet de post hieronder.

 

 

 

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger
Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger
Lees alle artikelen over Jan Smit