100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

Nick Schilder deelt waanzinnige foto’s van zijn afgetrainde lijf

Op Instagram blikt Nick Schilder een jaar terug met foto's van zijn afgetrainde lijf.

Nick Schilder

Zoals Simon Keizer het mooi omschreef: ‘De tijd van de laatste keren van Nick & SImon is aangebroken.’ Nog maar een paar maanden maakt de Volendammer Nick Schilder deel uit van het muzikale duo Nick & Simon voordat de heren hun wegen scheiden.

Wat er na deze intensieve periode voor de mannen op de planning staat is onbekend. We kunnen ons goed voorstellen dat Nick even tijd voor zijn vrouw en kinderen neemt. Nick is al jaren getrouwd met zijn grote liefde: de mooie Kirsten Schilder. Samen heeft het stel drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie.

Afgetraind lijf

Alweer een jaar geleden verblufte Nick Schilder heel Nederland met zijn covershoot op de Men’s Health. Voor de shoot viel Nick maar liefst 14 kilo af en trainde hij bijna iedere dag. En het resultaat mocht er dan ook zeker zijn! De fans van Nick kwijlden massaal bij het zien van zijn sixpack.

Terug in de tijd

De veelbesproken fotoshoot van Nick in de Men’s Health is inmiddels alweer een jaar geleden. Maar omdat het een jaar geleden is, houdt dat niet in dat Nick weer is gaan versloffen. In tegendeel: hij is nog altijd bezig met trainen. De voorbereidingen voor de shoot hebben hem tot op de dag van vandaag nieuwe inzichten gegeven.

‘Drie maanden lang, zeer gedisciplineerd leven, gingen vooraf aan deze shoot. Door onder andere – een flinke update van mijn kennis over voeding, – uitbreiding van mijn scala aan oefeningen om uit te kiezen en – kritisch zijn op de juiste uitvoeringen, haal ik tot op de dag van vandaag veel meer rendement uit mijn trainingen dan voorheen. En het belangrijkste van alles; voel ik me nog altijd veel fitter en energieker.’

Bij zijn Instagrampost deelt Nick nog een aantal prachtige foto’s waarop zijn spieren goed te zien zijn. De meeste volgers van Nick vinden het waanzinnig en hebben dan ook veel respect voor de zanger. Toch zijn de meningen verdeeld en zegt er ook iemand: ‘Sorry, ik vind je er niet mooier op worden.’

Mooi of niet, Nick zit lekker in zijn vel en dat is het allerbelangrijkste!

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder, Men's Health

Delen

Meer over Nick Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
Lees alle artikelen over Nick Schilder