100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder

Nick kan het eigenlijk nog niet geloven, maar het is toch echt waar. Hij deelt dit geweldige nieuwtje dan ook met veel enthousiasme.

Nick Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal van het populaire duo Nick & Simon. Nick is al heel wat jaren getrouwd met zijn ware liefde, Kirsten. Deze trouwerij vond plaats met een intieme groep vrienden en familie op het zonnige Ibiza. De plek waar Nick en Kirsten jaarlijks naartoe gaan met het gezin. Met Kirsten kreeg Nick drie kinderen, Nikki, Julian en Jackie. Naast drie kinderen, heeft het stel ook een hondje, Doefie.

Twee jaar geleden brachten Nick en Simon naar buiten te gaan stoppen als muzikaal duo. Een harde klap voor alle fans die zij door de jaren heen hebben verzameld. Een jaar geleden hielden zij hun afscheidsconcerten in Ahoy en sindsdien gaan zij niet meer als duo door het leven.

Grote stap

Met de solocarrière van Nick gaat het ongelooflijk goed. Zijn nummers worden heel goed ontvangen door het publiek en onlangs stond hij zelfs in een Amerikaanse hitlijst. Nick geniet onwijs van deze tijd en hij had nooit durven dromen dat het zo goed zou gaan.

Vanmorgen deelde Nick geweldig nieuws met zijn fans, want hij zet een grote stap in zijn solocarrière. ‘Als je een jaar geleden had gezegd dat ik dit nu zou aankondigen had ik je voor gek verklaard, maar here we go: op zaterdag 28 december sta ik in de RTM STAGE in Rotterdam’, schrijft hij vol enthousiasme. Fans gaan helemaal uit hun dak en dat begrijpen wij heel goed. Wat een fantastisch nieuwtje is dat om het weekend mee te beginnen, Nick. Je bent heel goed bezig!

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder

Delen

Meer over Nick Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
Lees alle artikelen over Nick Schilder