100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

Volgers Nick Schilder vallen in katzwijm om nieuwe look!

Nick Schilder heeft opnieuw zijn volgers versteld doen staan met zijn uiterlijk. Wat vinden jullie van zijn nieuwe, hippe look?

Nieuwe look

De volgers van Nick Schilder wisten niet wat ze zagen toen hij een foto van zijn nieuwe, gladde look postte. Ze vielen allemaal massaal in katzwijm, en wij begrijpen wel waarom. Looking good Nick! 😉

De reacties zijn alleen maar lovend. Zo reageren zijn volgers met: ‘Deze look staat je zo goed!’, ‘Hou me tegen!’ en ‘Zo strak kapseltje hoor!’. Maar het zijn niet alleen de fans die reageren, ook andere collega-Bekende Nederlanders laten van zich horen. Zo schrijft Jim Bakkum: ‘Vlijmscherp!’ en goede vriend Kees Tol: ‘Tju! Tomme…’

Kraantje Pappie schrijft de leukste reactie, want hij zegt: ‘Je ziet er zo scherp uit, ik heb me gewoon gesneden tijdens het liken.’ Ha ha!

Eerder nog verdeeldheid

Toen Nick een poos gelelden een prachtige foto van zichzelf postte, gemaakt door topfotograaf William Rutten, waren de reacties nog verdeeld.

De een vindt Nick zijn nieuwe uiterlijk wel een schot in de roos, en de ander weer niet. De reacties verschillen dan ook enorm. Zo valt er te lezen: ‘Perfecte baard Nick!’, maar ook: ‘Tóch vind ik Nick zonder baard er leuker en jonger uitzien’. Benieuwd om welke foto dat ging? Die zie je hier.

Verbazing om beeld Madame Tussauds

Omdat Nick al een tijdje nu door het leven gaat met een volle baard, besloot Madame Tussauds het beeld van Nick ook aan te passen. Zijn wassen beeld pronkt nu ook mét baard. Al lijkt niet iedereen Nick er in te herkennen… Zelfs Kirsten, de vrouw van Nick, moest er smakelijk om lachen! Wat vinden jullie van het beeld?

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder

Delen

Meer over Nick Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
Lees alle artikelen over Nick Schilder