100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Nienke Plas danst in ondergoed in de slaapkamer en volgers worden gek!

Nienke is inmiddels moeder van 3 kinderen, maar zij heeft een lichaam waar menig vrouw jaloers op is. Wat ziet zij er ge-wel-dig uit!

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen. Voorheen deelde Nienke veel foto’s en video’s waarop haar kinderen in beeld te zien waren, maar dit doet zij al een tijdje niet meer.

Dansen in ondergoed

Nienke heeft, ondanks het feit dat zij drie kinderen heeft, een lichaam waar menig vrouw jaloers op is. Zij is helemaal afgetraind en de lijntjes in haar buik zijn dan ook duidelijk zichtbaar. Geweldig om te zien. Dit keer danst de vlogster in ondergoed in de slaapkamer. Zij danst overigens niet heel stijlvol, want zij haalt de gekste moves uit de kast. ‘En jij hebt drie kinderen gekregen ? RESPECT! Wat zie je er geweldig uit !!’ en ‘Wauw wat zag je er goed uit! Alsof je kids van de ooievaar zijn gekomen’, zijn wat reacties onder deze geweldige video. Wij gieren het uit, maar kijken gelijk ons ogen uit, want Nienke ziet er echt super uit.

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Nienke Plas in emotioneel interview: 'Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken'
Nienke Plas in emotioneel interview: ‘Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken’
Lees alle artikelen over Nienke Plas