100%NL Magazine Emma Heesters
Delen

OEHLALA: Emma Heesters laat alle hoofden draaien in blauwe bikini!

Emma geniet van haar tijd in New York en deelt een prachtige foto in blauwe bikini met haar volgers. Wauw!

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is..

Op liefdesgebied is het wat rustiger bij Emma. Kortgeleden maakte zij bekend dat haar relatie met Wesley Hoedt na heel wat jaren tot een einde is gekomen.

Blauwe bikini

Dat Emma weer vrijgezel is, laat zij maar al te graag weten. De blonde zangeres is naar New York gevlogen en geniet daar van een welverdiende vakantie. Op Instagram deelt zij een foto en daarmee laat zij al haar volgers blozen. Op een hoog gebouw, in een zwembad, met prachtig uitzicht, schittert Emma in een blauwe bikini.  Emma’s volgers gaan uit hun dak en reageren met veel lovende reacties. Dit begrijpen wij maar al te goed, want Emma ziet er ge-wel-dig uit. Een echte powervrouw!

 

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
Lees alle artikelen over Emma Heesters