100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Oeps! Chantal Janzen begaat ongeluk: ‘Dit is mijn straf’

De presentatrice had een klein ongelukje dinsdagavond. Zo smeerde ze inplaats van oogcrème iets veel heftigers in haar oog. Pijnlijk!!

‘Ik dacht dat het oogcrème was’

Terwijl Chantal zichzelf lekker aan het klaarmaken was voor bed, dacht ze even haar ogen in te smeren met crème. Maar niets bleek minder waar….Wat de presentatrice wél op haar oog smeerde, was een scrub.

Instagram

Op haar Instagram Stories deelt Chantal een foto van haar zere oog. ‘Ik heb -6,5 dus ik ben zo blind als een mol. Zonder lenzen of bril kan er dan een hoop misgaan mensen.’, schrijft ze. Eerder op de avond vertelde zoontje Bobby dat hij iets verstopt had in haar bed, waarvan ze zou moeten schrikken. ‘Domme kinderen’ grapt chantal. Dit grapje had ze beter voor haarzelf mogen houden want tja… instant karma kwam om de hoek. Zo zei Chantal ook: ‘Dit was mijn straf.’

100pmagazine_chantal6

100pmagazine_chantal5

100pmagazine_chantal3

100pmagazine_chantal1

100pmagazine_chantal2

Het gezin van Chantal Janzen

Chantal is heel trots op haar samengestelde gezin en plaatst regelmatig foto’s van iedereen op haar Instagram. “Als kind uit een gezin met 1 broer was zo’n grote familie op mn 26e met 3 bonuskinderen best even wennen. In de afgelopen jaren weet je één ding zeker: een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met zn allen. En dat hebben we gedaan. Samen met mn 1e grote liefde.”

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen