Om déze reden wil iedereen een Bobby in z'n leven!
Delen

Om déze reden wil iedereen een Bobby in z’n leven!

Wat een zonnestraaltje is het ook!

Chantal Janzen

Ze is een van de meest bekende presentatrices die ons land rijk is: Chantal Janzen! Het lijkt wel of alles wat Chantal aanraakt verandert in goud. Van succesvolle presentatieklussen tot eigen tv-programma’s en van een eigen platform tot moeder van een groot samengesteld gezin. Chantal kan alles!

Bobby

Samen met haar man Marco Geeratz heeft Chantal twee schatten van zonen: James en Bobby. Daar waar James op het oog vaak rustig en kalm lijkt te zijn, is Bobby het tegenovergestelde. Hij heeft duidelijk de genen van zijn moeder en is al vanaf kleins af aan een echte entertainer. Zijn moeder omkopen met een grappige reden? Geen probleem voor Bobby. Ultiem genieten in een zwembad zonder ergens naar om te kijken? Geen probleem voor Bobby. Op een hete zomerdag verkleed gaan als sneeuwpop Olaf? Ook dat is geen probleem voor Bobby!

Vrolijkheid

Ook nu deelt Chantal weer een te leuke foto van Bobby. Wat een vrolijk jongetje! Daarbij schrijft ze: “Vanochtend kom ik in de keuken, zat ie zo aan het ontbijt. Omdat het feest is vandaag? Omdat hij iets anders te vieren heeft? Nee, gewoon, ‘omdat het donderdag is’. And that’s how we roll, lieve mensen.” and that’s the spirit!. Je ziet het bericht hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen