100%NL Magazine Quinty Trustfull
Zie ook:
Delen

Quinty Trustfull open over Botox: ‘Belangrijk om de realiteit te laten zien’

Quinty is graag eerlijk tegenover haar volgers en daarom showt zij graag de realiteit over haar huid. Deze beauty gaat echt voor 'puur natuur'.

Quinty Trustfull

Ze is al jaren lang een van de gezichten van Koffietijd: Quinty Trustfull. Naast haar werk als presentatrice, is Quinty ook druk met haar werk als ambassadrice voor verschillende organisaties. Quinty is al jaren samen met haar man, Orlando Trustfull. Met hem heeft zij de afgelopen jaren in zowel Nederland als Amerika gewoond. Tegenwoordig is Quinty weer volop op Nederlandse bodem te vinden en geniet zij van de tijd met familie, vrienden en haar talentvolle en hardwerkende kinderen Moïse en Kayne. De familie Trustfull zit in ieder geval nooit stil!

Eerlijk over botox

Quinty is één van de mooiste vrouwen van Nederland en daarbij heeft zij een afgetraind lichaam waar menig vrouw jaloers op is. De presentatrice staat positief in het leven en dat zorgt keer op keer voor een lach op ieders gezicht. Deze powervrouw deelt veel op social media en dus ook de realiteit over botox. Bij een prachtige selfie op Instagram schrijft zij: ‘Zo lief en fijn jullie reacties op mijn ‘update’ Story van gisteren. Ja ik vind het belangrijk om de realiteit te laten zien, natuurlijk ouder worden, zonder botox etc. Gewoon puur natuur’. Quinty heeft het ook absoluut niet nodig, want zij is nog net zo knap als vroeger. Geweldig om te zien!

Bron en Beeld: Instagram Quinty Trustfull

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: 'Dat is uniek'
Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: ‘Dat is uniek’
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull