100%NL Magazine Quinty Trustfull
Zie ook:
Delen

WOW: Quinty Trustfull (52) showt keiharde sixpack

Quinty is inmiddels 52 jaar oud, maar zij is niet uit de sportschool weg te slaan. Zij showt haar strakke buik dan ook graag met haar volgers.

Quinty Trustfull

Ze was jaren lang een van de gezichten van Koffietijd: Quinty Trustfull. Naast haar werk als presentatrice, is Quinty daarnaast ook druk met haar werk als ambassadrice voor verschillende organisaties. Quinty is al jaren samen met haar man Orlando Trustfull. Met hem heeft zij de afgelopen jaren in zowel Nederland als Amerika gewoond. Tegenwoordig is Quinty weer volop op Nederlandse bodem te vinden en geniet zij van de tijd met familie, vrienden en haar talentvolle en hardwerkende kinderen Moïse en Kayne.

Sixpack

Quinty staat erom bekend dat zij een super sportieve en ondernemende vrouw is. Niet alleen Quinty staat zo in het leven, ook haar man en kinderen zijn super sportief en ondernemend. Op Instagram deelt Quinty regelmatig foto’s van zichzelf in de sportschool. Zij is gek op kickboksen en yoga en dat is aan haar mooie lijntje zeker te zien. De presentatrice is inmiddels 52 jaar oud, maar is nog volop in shape. Dit keer deelt zij een foto van zichzelf in sportkleding, waarop haar killerbody en strakke buik duidelijk te zien is. Hier kan menig mens jaloers op zijn, want wauw; wat ziet Quinty er geweldig uit.

100%NL Magazine Quinty Trustfull

Bron en Beeld: Instagram Quinty Trustfull

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull 'Zo onbeschrijfelijk mooi'
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull ‘Zo onbeschrijfelijk mooi’
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull