ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine

Rafael en Estavana reageren op nieuwe liefde Sylvie Meis

Sylvie Meis maakte gisteren bekend weer happily in love te zijn met niemand minder dan Wim Beelen. Rafael en Estavana hebben al gereageerd op de relatie.

Rafael van der Vaart en Sylvie Meis

Rafael van der Vaart kennen we allemaal als voormalig profvoetballer van grote clubs als Ajax en Real Madrid, maar ook van het Nederlands elftal. Rafael liep, toen hij nog jonger was, de blonde, knappe Sylvie Meis tegen het lijf. Sylvie is bekend als model, presentatrice en actrice. Het stel besloot in 2005 te gaan trouwen, maar zij zijn in 2013 van elkaar gescheiden.

Rafael is inmiddels heel wat jaren gelukkig met zijn grote liefde, Estavana Polman en ook Sylvie heeft een nieuwe liefde gevonden…

Wim Beelen

De geruchten gingen al even rond, maar gisteren maakte Sylvie zelf bekend een nieuwe relatie te hebben. Vastgoedondernemer Wim Beelen is de gelukkige. Op Instagram deelde Sylvie een foto met Wim en daarbij schreef zij: ‘Mijn liefde’.

Naast veel volgers en BN’ers, hebben ook Rafael en Estavana gereageerd op de relatie. ‘Estavana en ik zijn heel erg blij voor ze’, vertelde Rafael aan RTL Boulevard. Hij heeft Wim zelfs al ontmoet. ‘En het is echt een top-vent’, zegt hij. Wat is de liefde toch mooi…

Bron: RTL Boulevard en Beeld: ANP/Foto